Rohde & Grahl Samenwerking Wil jij ook met ons samenwerken?

Website Rohde & Grahl Nederland

Een inspirerende werkomgeving voor iedereen

De website van Rohde & Grahl Nederland is bedoeld als inspiratieomgeving en geeft een indruk van de mogelijkheden. Samen streven we naar een inspirerende, stijlvolle en verantwoorde ‘Working Well’ werkomgeving voor iedereen, die past bij het bedrijf en de mensen en waar men zich thuis voelt. 

'Working well' in een inspirerende werkomgeving

Werkwijze

Met een iteratieve aanpak volgens het Agile SCRUM-principe, bepalen we doorlopend met ROHDE & GRAHL de prioriteiten. Zo worden in sprints optimalisaties doorgevoerd en nieuwe functionaliteit ontwikkeld.

Umbraco Overdracht

Rohde & Grahl heeft de hosting en het beheer van de website bij True People ondergebracht.

Na een soepele overdracht van de Umbraco website, zijn de mogelijke technische optimalisaties in kaart gebracht. In combinatie met de wensen en verbeteringen die vanuit Rohde & Grahl worden aangegeven wordt de omgeving verder door ontwikkelt en geoptimaliseerd.

Rohde & Grahl

Rohde & Grahl staat voor werkgeluk. Door producten te ontwikkelen en produceren, die lang meegaan en goed te recyclen zijn, wordt op een maatschappelijke wijze zuinig omgegaan met de wereld om ons heen. 

True People en Rohde & Grahl

Rohde & Grahl heeft de Umbraco website ondergebracht bij True People. Door de persoonlijke benadering en het meedenken in online vraagstukken is voor True People gekozen. Na een soepele overdracht adviseren we over optimalisaties en verbeteren van online beleving van content redactie en bezoeker. Met onze uitgebreide Umbraco expertise kunnen we voor iedere Umbraco omgeving adviseren over kwaliteit en mogelijke verbeteringen. 

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

×

Zoeken