Nibud Over Rohde & Grahl Jouw Umbraco omgeving in beheer bij True People?

Website Rohde & Grahl Nederland

Een inspirerende werkomgeving voor iedereen

Rohde & Grahl heeft de website op basis van Umbraco CMS bij True People ondergebracht. Door mee te denken in de online wensen, verbeteren we het beheer en online ervaring van klanten. Samen streven we naar een inspirerende, stijlvolle en verantwoorde ‘Working Well’ werkomgeving voor iedereen, die past bij het bedrijf en de mensen en waar men zich thuis voelt.

'Working well' in een inspirerende werkomgeving

Rohde & Grahl heeft de Umbraco website ondergebracht bij True People. Door de persoonlijke benadering en het meedenken in online vraagstukken is voor True People gekozen. Na een soepele overdracht adviseren we over optimalisaties en verbeteren van online beleving van content redactie en bezoeker.

Met onze uitgebreide Umbraco expertise kunnen we voor iedere Umbraco omgeving adviseren over kwaliteit en mogelijke verbeteringen. Ook een bestaande Umbraco website kan in beheer worden gebracht bij True People. We denken graag vrijblijvend mee. 

Rohde & Grahl

ROHDE & GRAHL staat dicht bij de mensen, midden in de samenleving. 
ROHDE & GRAHL neemt de maatschappelijke verantwoordelijkheid en streven naar een juiste balans tussen de drie pijlers van maatschappelijk verantwoord ondernemen: People, Planet en Profit.

Via een breed gedragen code of conduct besteed Rohde & Grahl aandacht aan eerlijke handel en vanzelfsprekend zijn de arbeidsomstandigheden uitstekend.

ROHDE & GRAHL ontwerpt, vervaardigt en levert hoogwaardige, verantwoorde en innovatieve producten. Door een unieke inrichting op maat te verzorgen draagt ROHDE & GRAHL bij aan het succes van de relaties.

Nowy Styl Group

Met een lange historie en begonnen als twee familiebedrijven is ROHDE & GRAHL sinds 2013 onderdeel van de succesvolle en ambitieuze Nowy Styl Group, één van de grootste producenten van kantoormeubilair in Europa

Samenwerking

ROHDE & GRAHL zocht een partij met veel Umbraco expertise, en die meedenkt met de online behoefte.

Met een audit van de omgeving hebben we knel- en verbeterpunten vastgesteld en geadviseerd over de stappen die genomen kunnen worden.

Na een soepele overdracht, waar de eindgebruikers niets van merken, werken we samen met ROHDE & GRAHL toe naar een technisch beter product, waarin kwaliteit gewaarborgd wordt door techniek, maar de content redactie de vrijheid heeft die nodig is.

Werkwijze

Met een iteratieve aanpak volgens het Agile SCRUM-principe, bepalen we doorlopend met ROHDE & GRAHL de prioriteiten. Zo worden in sprints optimalisaties doorgevoerd en nieuwe functionaliteit ontwikkeld.

Umbraco Website

De website van ROHDE & GRAHL Nederland is bedoeld als inspiratieomgeving en geeft een indruk van de mogelijkheden. De website is ontwikkeld op basis van het Umbraco CMS. 

In de zoektocht naar een nieuwe technisch partner voor de website, die pragmatisch meedenkt met de online behoefte, en veel expertise heeft van Umbraco, is ROHDE & GRAHL een samenwerking gestart met True People.

Umbraco Overdracht

ROHDE & GRAHL heeft de hosting en het beheer van de website bij True People ondergebracht.

Na een soepele overdracht van de Umbraco website, zijn de mogelijke technische optimalisaties in kaart gebracht. In combinatie met de wensen en verbeteringen die vanuit ROHDE & GRAHL worden aangegeven wordt de omgeving verder door ontwikkelt en geoptimaliseerd.

Jouw Umbraco omgeving in beheer bij True People?

×

Contact

×

Zoeken