Beddenspecialist.nl Samenwerking Impressie Wil je ook met ons samenwerken?

Samenwerking met Sleeptrade

Met een pragmatische aanpak optimaliseren wij 'beddenspecialist.nl'

Sleeptrade heeft in 2016 de nieuwe website van 'beddenspecialist.nl' laten ontwikkelen. Aangezien er nog veel wensen zijn, is True People als digital partner ingeschakeld. Door de pragmatische aanpak van True People zijn we in staat om constructief stappen te zetten, zodat bezoekers nog beter kunnen worden geïnformeerd.

Slimme Umbraco omgeving

Sleeptrade

Voor het onderzoeken van het slaapgedrag van mensen heeft Sleeptrade de SlaapID-service ontwikkeld. Een unieke service waarbij thuis in het eigen bed op een eenvoudige wijze zowel het slaapklimaat, de slaaphouding, de slaapbewegingen en het slaapritme van een persoon in kaart worden gebracht.

Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl is een formule van Sleeptrade en bestaat uit een groep van samenwerkende, zeer ervaren, zelfstandige detaillisten op het gebied van slaapcomfort. Door een duurzame samenwerking wordt gewerkt aan verbetering van de concurrentiepositie, waardoor de continuïteit gewaarborgd wordt en het rendement stijgt.

Pragmatisch, Agile & meedenken

True People heeft een pragmatische insteek. Jouw probleem is ons probleem en dat willen we oplossen. Dit is de reden geweest voor Sleeptrade om te gaan samenwerken met True People. We hebben een slimme inrichting in Umbraco gemaakt, zodat meerdere medewerkers de website kunnen beheren. 

Werkwijze

Samen met Sleeptrade worden wensen doorlopend vastgelegd op de Agile Backlog in Atlassian JIRA. Door prioriteiten te stellen in de wensen, wordt er iteratief doorontwikkeld. Met een pragmatische aanpak, waarbij visueel feedback wordt gegeven via een real-time testomgeving, komen we samen tot de gewenste oplossingen. 

Sleeptrade over True People

"True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet kunnen bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!" Renate Tesselaar, Marketing Manager

Ondernemers

Diverse ondernemers nemen deel aan 'beddenspecialist.nl'

Bij iedereen is een beddenspecialist speciaalzaak in de buurt. Benieuwd waar bij jou in de buurt?

Wil je ook met ons samenwerken?

Contact

×

Zoeken