Beddenspecialist.nl Beddenspecialist Umbraco Portal Impressie Contact

Beddenspecialist.nl

Voor een goede nachtrust

Als digitaal technisch partner ontwikkelt True People samen met Sleeptrade de digitale formule 'beddenspecialist.nl'. Door de pragmatische aanpak zijn we in staat om constructief stappen te zetten om bezoekers nog beter te informeren.

Beddenspecialist Umbraco Portal

Sleeptrade heeft in 2016 de nieuwe website van beddenspecialist.nl laten ontwikkelen. True People is als digitaal technisch partner ingeschakeld om mee te denken in mogelijkheden en pragmatisch te voorzien in de doorontwikkeling van de omgeving.

Sleeptrade

Sleeptrade is een organisatie die zich bezig houdt met het onderzoeken van slaapgedrag van mensen en het creëren van een optimale slaapomgeving. Voor het onderzoeken van het slaapgedrag hebben zij de SlaapID (slaapidentiteit)-service ontwikkeld. Een unieke service waarbij thuis in het eigen bed op een eenvoudige wijze zowel het slaapklimaat, de slaaphouding, de slaapbewegingen en het slaapritme van een persoon in kaart worden gebracht.

Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl is een formule van Sleeptrade BV en bestaat uit een groep van samenwerkende, zeer ervaren, zelfstandige detaillisten op het gebied van slaapcomfort. Beddenspecialist.nl streeft naar een sterke marktpositie van haar aangesloten ondernemers. Door een duurzame samenwerking wordt gewerkt aan verbetering van de concurrentiepositie, waardoor de continuïteit gewaarborgd wordt en het rendement stijgt.

Pragmatisch, Agile & meedenken

True People is flexibel en heeft een pragmatische insteek. Jouw probleem is ook ons probleem en dat willen we oplossen binnen de beschikbare middelen. Dit is een belangrijke reden geweest voor Sleeptrade om te gaan samenwerken met True People als digital partner.

Werkwijze

Samen met Sleeptrade worden wensen doorlopend vastgelegd op de Agile Backlog in Atlassian JIRA. Door prioriteiten te stellen in de wensen wordt iteratief doorontwikkeld. Met een pragmatische aanpak, waarbij visueel feedback wordt gegeven via een realtime testomgeving, komen we samen tot de gewenste oplossingen. 

Ondernemers

De ondernemers van Beddenspecialist.nl

De beddenspecialist.nl is een formule van Sleeptrade waaraan diverse ondernemers deelnemen. Bij iedereen is een beddenspecialist speciaalzaak in de buurt. Benieuwd waar bij jou in de buurt?

Contact

×

Contact

×

Zoeken