Copyright True People. All Rights Reserved

Brandweer.nl genomineerd voor 'Website van het Jaar'

Onze klant Brandweer.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar' in de overheidscategorie.

Vragen?

Heb je vragen? Wij helpen je graag.

Brandweer.nl genomineerd voor prijs

Donderdag 22 november wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van ‘Website van het Jaar’. 'Website van het Jaar' is een online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland.

Award Night 2018

Award Night 2018 vindt plaats op donderdag 22 november. Tijdens de Award Night worden de beste en populairste websites van Nederland bekendgemaakt.  Er zijn 37 categorieën waaruit de Nederlanders hebben gekozen. In elke categorie wordt de website beoordeeld op o.a. inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn 2 prijzen te winnen: De Beste Website van het Jaar en De Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en minimaal 10.000 stemmen en mag zich ‘Dé Website van het Jaar 2018’ noemen.

Brandweer.nl

Afgelopen twee jaar is brandweer.nl al door het publiek verkozen tot overheidswebsite van het jaar. Samen met digital partner True People heeft de brandweer grote stappen gemaakt met betrekking tot de innovatie om weer beter te zijn dan afgelopen twee jaar. Wie weet wordt brandweer.nl dit jaar wel de overall winnaar. 

Samenwerking met True People 

De brandweer zocht een partij die meedenkt over de website en samen met hen de verantwoordelijkheid voelt. De brandweer en True People zorgen er met elkaar voor dat het meeste uit de samenwerking wordt gehaald. Wij denken proactief en pragmatisch mee zodat brandweer.nl optimaal wordt gebruikt.

Vragen?

Heb je vragen? Wij helpen je graag.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken