Copyright True People. All Rights Reserved

Brandweer.nl genomineerd voor 'Website van het Jaar'

Donderdag 22 november wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van ‘Website van het Jaar’. 'Website van het Jaar' is een online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Onze klant Brandweer.nl is genomineerd in de overheidscategorie.

Award Night 2018

Award Night 2018 vindt plaats op donderdag 22 november. Tijdens de Award Night worden de beste en populairste websites van Nederland bekendgemaakt.  Er zijn 37 categorieën waaruit de Nederlanders hebben gekozen. In elke categorie wordt de website beoordeeld op o.a. inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn 2 prijzen te winnen: De Beste Website van het Jaar en De Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en minimaal 10.000 stemmen en mag zich ‘Dé Website van het Jaar 2018’ noemen.

Brandweer.nl

Afgelopen twee jaar is brandweer.nl al door het publiek verkozen tot overheidswebsite van het jaar. Samen met digital partner True People heeft de brandweer grote stappen gemaakt met betrekking tot de innovatie om weer beter te zijn dan afgelopen twee jaar. Wie weet wordt brandweer.nl dit jaar wel de overall winnaar. 

Samenwerking met True People 

De brandweer zocht een partij die meedenkt over de website en samen met hen de verantwoordelijkheid voelt. De brandweer en True People zorgen er met elkaar voor dat het meeste uit de samenwerking wordt gehaald. Wij denken proactief en pragmatisch mee zodat brandweer.nl optimaal wordt gebruikt.

Bekijk case

Ja, ik wil digitaal versnellen

Kies voor True People en bereik je doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken