Nieuws Impressie Gerelateerde artikelen Wat kunnen we voor jou betekenen?

True People ontwikkelt geldplan Pensioen op Startpunt Geldzaken

Bijdrage True People

In nauwe samenwerking met het Nibud heeft True People in 2017 het platform Startpunt Geldzaken gerealiseerd. Geldplan Pensioen is het nieuwe geldplan van Startpunt Geldzaken, dat 1 november 2018 live is gegaan. Het nieuwe geldplan is gemaakt met behulp van de technieken Umbraco CMS, Angular 4 en ADAPT. Door deze verschillende technieken te combineren is een krachtig platform gerealiseerd. 

In vijftien minuten meer inzicht

Met geldplan Pensioen maak je in ongeveer vijftien minuten stap voor stap een persoonlijk actieplan gericht op jouw pensioensituatie. Bij iedereen die pensioen opbouwt kunnen zich onderweg situaties voordoen die de hoogte van het pensioeninkomen beïnvloeden. Op geldplan Pensioen kan je eenvoudig checken hoe je de risico’s op vermindering van het pensioeninkomen kunt beperken. Door antwoord te geven op vragen over jouw situatie, omstandigheden en wensen krijg je concrete raad.

Zevende online geldplan

Geldplan Pensioen is het zevende online geldplan van Startpunt Geldzaken:  een samenwerkingsverband van het Nibud, Vereniging Eigen Huis (VEH), de beleggersvereniging VEB en de Federatie Financiële Planners (FFP). De andere zes geldplannen zijn:

  • Kom uit de geldzorgen
  • Beter rondkomen
  • Sparen, aflossen of beleggen
  • Rondkomen met kinderen
  • Studie (klein)kinderen
  • Bijna 18

Toekomst

Vanwege het succes heeft het Nibud reeds concrete plannen voor doorontwikkeling van Startpunt Geldzaken. We zullen de komende periode samen met het Nibud nog veel nieuwe plannen ontwikkelen, zodat een nog brede doelgroep geadviseerd en geholpen wordt op het gebied van financiën.

Bekijk case

Hoe staat jouw pensioensituatie ervoor?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Contact

Zoeken